Akşehir'de Ziynet'li Gece
Akşehir'de ki Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında bir konser veren ünlü pop sanatçısı Ziynet Sali, sahne performansı ve sesiyle Akşehirlileri büyüledi. Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde izleyenler hareketli parçalarla coştu.
Akşehir’de devam eden 52. Uluslararası Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri birbirinden renkli programlar ve etkinliklerle devam ediyor.
Anma ve Mizah Günleri’nin akşam bölümlerinde ise Akşehir, birbirinden ünlü sanatçıların konserlerine ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapıyor.
Akşehir Açık Hava Tiyatro’sunda Akşehirlilerle buluşan ünlü Pop Müzik sanatçısı Ziynet Sali, sesi sahne performansı ve danslarıyla izleyecilerine muhteşem bir gece yaşattı.
Birbirinden hareketli parçaları ile konser alanını dolduran seyirciyi yerinde oturtmayan Sali, zaman zaman söylediği duygusal parçalarla da Akşehirlileri büyüledi.
Konser sonunda Ziynet Sali’ye Akşehir Belediye Meclis üyesi Berhan Kantarcı tarafından bir plaket verildi.